DKS TEENS

Vervoer

Bij een outdoor activiteit verzamelen we altijd bij D’n Achterum, Voortseweg 9 in Eersel. Dit is het pand waar we op zondag altijd chillen.

Soms maken ouders de keuze om hun zoon of dochter zelf naar de activiteit te brengen en weer op te halen. Dit kan zijn omdat de deelnemer of deelneemster dit prettiger vindt of juist omdat ze in de buurt wonen. Zo niet: wij regelen ook vervoer.
De vrijwilligers en vrijwilligsters rijden naar de activiteit. Als het aantal deelnemers of deelneemsters te groot is voor twee auto’s, doen we een beroep op ouders om extra mee te rijden. De ouder ontvangt dan ook de vergoeding.

Omdat de vrijwilligers en vrijwilligsters extra kosten maken hebben we de €1,- regel ingevoerd als de deelnemer of deelneemster van de mogelijkheid gebruik maakt om met ons mee te rijden.
Een aantal deelnemers komt namelijk zelfstandig naar de activiteit, bijvoorbeeld op de fiets.

Wanneer uw zoon of dochter is aangemeld, ontvangt u enkele dagen voordat de activiteit plaatsvindt nog informatie:

  • de namen van deelnemers of deelneemsters die aangemeld zijn;
  • wat de kosten zijn;
  • waar de activiteit plaatsvindt;
  • tijd van vertrek bij D’n Achterum;
  • tijd van de activiteit;
  • de verwachte tijd van terugkomst;
  • wie de begeleiders zijn en hun telefoon nummers, zodat u hen altijd kunt bereiken indien nodig.

De begeleiders hebben de telefoon nummers van de deelnemers en deelneemsters ook altijd bij, mocht er sprake zijn van calamiteiten of niet tijdig aanwezig zijn.

Iedere maand organiseert het team achter DKS TEENS een leuk evenement voor jongeren tussen de 13 en 19 jaar oud.

We doen allerlei workshops! Voor ieder wat wils.

Laserschieten, graffiti spuiten, een workshop boksen of een heerlijke high tea zelf leren maken. We doen niet alleen leuke dingen, we leren je ook nieuwe leuke dingen!

Al onze activiteiten, workshops en bijeenkomsten zijn geschikt voor de doelgroep. Of je nu een jongen of meisje bent, 13 of 19, groot of klein, dik of dun, enig kind of uit een groot gezin komt… Iedereen kan en mag meedoen!