Vrijwilligers

Even voorstellen: onze vrijwilligers!  (klik op de foto voor de naam)

Corrie

Ad

Saskia

Jean

Marleen

Sue

Kim

Joop

Ilse

Linda

 

 

Vrijwilligers gevraagd!

Zoals elke vereniging, zijn wij ook steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Daarom vragen wij ouders, familieleden, studenten met relevante opleiding en iedereen die compassie heeft met onze doelgroep, om zich te melden als vrijwilliger(ster). Alleen met voldoende vrijwilligers kunnen onze activiteiten doorgang vinden.

Ook wij kunnen niet zonder enthousiaste vrijwilligers!

Als je maar een beetje tijd hebt, is het mogelijk om alleen in de uitvoerende taken mee te participeren. Dit houdt in, dat je alleen tijdens de activiteiten onze jongeren begeleidt (samen met iemand van de stuurgroep). Het organisatorische deel ligt geheel bij de stuurgroep. Het kost niet veel van je vrije tijd, maar wij (en onze Teens) zijn daar héél blij mee. En …… hoe meer vrijwilligers, hoe minder vaak je aan de beurt bent.

Heb je veel ambitie en/of veel tijd, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in de stuurgroep. Je mag dan mee helpen om het jaarlijkse activiteitenprogramma op te zetten. En je mag mee helpen om deze activiteiten te plannen en te organiseren. Er is enkele keren per jaar een vergadering .

Als vrijwilliger word je goed geïnformeerd over jouw taken! Voor beide functies geldt, dat er vooraf een jaarplanning gemaakt wordt, zodat je weet wanneer je aan de beurt bent om ergens aan deel te nemen. Zonder inzet van ouders en andere vrijwilligers kunnen wij niet blijven bestaan. Dat zou zonde zijn! Sinds 2011 hebben we veel mooie contacten zien groeien tussen de jongeren onderling, binnen DKS. HIER DOEN WIJ HET VOOR !

Wil je meer informatie over vrijwilliger zijn?  Ga dan naar onze contactpagina.  Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.
Of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Meld je dan hier aan!

Wij hopen op veel positieve reacties!

Team DKS