Verslag Klompengolf 11 juni 2017

Op zondag 11 juni hadden we de activiteit klompengolf staan. We waren deze keer maar met twee kinderen Tijs en Lars. Dus de moeders van de kinderen en Sue en haar dochter Jessica die als begeleiding meegingen deden ook gezellig mee. We mochten een klomp pakken dat is een stok met aan het uit einde een klomp eraan zie foto en een bal. Iedereen een andere kleur zodat je wist welke bal van jou was.

Daarna liepen we naar het bos waar we uitleg kregen hoe we klompengolf moesten gaan spelen . Aan de rechterkant stond een beginpaaltje met een nummer erop en het eindpaaltje stond aan de linkerkant met hetzelfde nummer erop. We kregen een soort boekje met uitleg van de klompengolf als we het niet meer wisten, Maar we mochten ook zelf regels maken, een kaartje met de route erop voor als we verdwaalden en blaadjes voor de namen en het aantal slagen erop te schrijven maar deze hebben we niet gebruikt. Want ons motto was : HET GAAT OM HET PLEZIER EN NIET OM TE WINNEN. Tijs en Lars hebben zich goed vermaakt en konden ook goed slaan met de klompen. We hebben een hele fijne middag gehad in de bossen en veel plezier vooral als de ballen in het bos belanden. We hebben de middag afgesloten met een ijsje en wat drinken op het terras.