12-2016: Prijs Rotaryclub

MOOI KERSTGESCHENK 2016 !

Op donderdag avond 22 december 2016 mochten wij in de Tref in Hapert een prachtig bedrag van €1800,- in ontvangst nemen !
Deze donatie werd ons geschonken door Rotaryclub Bladel, Reusel – De Mierden.
Wat een beloning voor ons al 5 jarig bestaand vrijwilligerswerk ! Dit geeft een gevoel dat je serieus als organisatie meetelt. Je wordt gezien, en de inzet van al onze vrijwilligers wordt op deze manier gewaardeerd.
Met een aantal vrijwilligers , oud deelnemers van de DKS TEENS Thed en Koen (nu vrijwilligers “iets drinken”) mochten wij deze cheque in ontvangst nemen.

Na het officiële gebeuren hebben we nog na geborreld en genoten van dit mooie bedrag.
We gaan dit gebruiken om uitdagende/ leerzame workshops aan te bieden, tegen een gereduceerde prijs, zodat het hopelijk voor een grote groep deelnemers betaalbaar is .
Door de kosten zo laag mogelijk te houden en geen lidmaatschapsgeld te vragen, hopen wij nog lang voor een grote groep kinderen en jongeren dit te kunnen bieden, waardoor ook hun sociale contacten hebben, en hopelijk zijn die ook gegarandeerd voor de toekomst. Dan kijken wij met een goed gevoel terug in de bijdrage die wij daar aan hebben mogen leveren.

FIJNE FEESTDAGEN en graag tot ziens in 2017 !