Get Praut maatwerk IT

Bij Get Praut werken jongvolwassenen met autisme. Ze leren websites te maken voor bedrijven, de grondbeginselen van photoshop en illustrator etc etc. Er is voldoende begeleiding op het gebied van IT en voor coaching, mindfulness en andere vormen van therapie.

Get Praut heeft voor een aantal bedrijven inmiddels professionele websites, facebook accounts en flyers gemaakt!

Ze bieden een gezellige,veilige plek om helemaal jezelf te kunnen zijn en het beste in jezelf naar boven te halen. Allemaal in één huis! En lukt het allemaal even niet….geen probleem, ook dan zijn ze er voor jou!

Zoek je een fijne besteding van je dag? Werk je graag op de computer en wil je ook iets leren? Zoek je inspiratie, rust, gezelligheid, steun of begeleiding? Vind je het leuk om alleen of met anderen samen te werken? Helemaal in eigen tempo?

Dan is Get Praut misschien iets voor jou. Kijk hier op hun website