Verslag zwemactiviteit KIDS

09-10-2016

Op 9 oktober vond de eerste activiteit plaats van De Kempen Specials KIDS. Het werd een gezellige sportieve middag.

Vier kinderen hadden zich samen met hun ouders opgegeven om mee te gaan zwemmen. We hadden privé zwembad Op den Heuvel in Hoogeloon afgehuurd, zodat we fijn alleen met onze groep waren.

De jongens sprongen direct in het zwembad. Ze speelden heerlijk met de matten die in het water lagen en gingen van het glijbaantje. Onderling was het eerst nog even aftasten, maar al snel speelden ze gezellig allemaal samen.

Ze bouwden boten van de matten, reden op hun scooters door het water en doken naar bommen. Ook schansen bouwen was populair, van de matten werd een schans gebouwd die half op de kant en half in het water lag. Al rennend over de schans sprongen ze met een bommetje in het water. De kinderen hadden duidelijk veel plezier samen.

Tussendoor dronken we ranja en aten we iets lekkers, waarna de kinderen vol energie weer in het water sprongen. De uren vlogen voorbij en ineens was het al weer tijd om ons om te gaan kleden. Nog even napraten en genieten van wat ranja met een lekker hapje, waarna iedereen met een goed gevoel naar huis ging.

Toen we de kinderen na het zwemmen vroegen wat ze het allerleukste vonden, riepen ze in koor: schansen bouwen!

En op de vraag of ze volgende keer weer komen, werd unaniem JA geantwoord.

img_6838

zwemmen1

img_6828

img_6826